staj yerlerinizi belirlemeniz ve staj komisyonuna onaylatmanız hk.

Değerli Öğrencilerimiz staj yerlerinizi belirlemeniz ve staj komisyonuna onaylatmanız için en son tarih 23.06.2017 dir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Staj komisyonuna (23.06.2017 tarihine kadar)

Staj SGK Formu (Staj yapacağı kuruma imzalattıktan sonra) Staj defteri, Staj sicil formu, Stajeri değerlendirme anket formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, staja başlama ve bitişi gösteren öğretim takvimini sunar.

Öğrencimiz stajına başlamadan en az 15 gün önce;

Fen Edebiyat Fakültesi muhasebe birimine;

Staj SGK Formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, staja başlama ve bitişi gösteren öğretim takvimi teslim eder.

Staj komisyonuna;

Sosyal güvenlik kurumu sigortalı işe giriş bildirgesi ve Staj SGK Formunu teslim eder (dosya içinde).

Staj yapacağı kurum/kuruluşa;
Staj sicil formu, Stajeri değerlendirme anket formu, Staj SGK formu, Sosyal güvenlik kurumu sigortalı işe giriş bildirgesi (imzalı) ve Staj defteri sunulur.

Staj sonunda;

Staj defteri (ilk sayfası ve haftalık çalışma planı fotokopisi ile) ve Firma tarafından kaşelenmiş kapalı zarf içerisindeki, Staj sicil formu, Stajeri değerlendirme anket formu, “Kimya Bölümü Staj Uygulama Esaslarında belirtilen” sürede A4 zarfı içerisinde imzalı dilekçe ile Kimya bölüm başkanlığına veya Staj komisyonuna teslim edilir.

Stajlarınızda başarılar dileriz.

Staj Kamisyonu